Gotlandsglass

Glassiga event

Hemligheten bakom ett riktigt glassig fest är förstås: glass. Och inte vilken glass som helst. Ekologisk glass som är småskaligt och hantverksmässigt tillverkad av de allra finaste råvaror ska det vara förstås. Addera gärna några glada, gotländska glasslangare, coolaste glastrucken på Gotland och/eller en egen frysbox på det. Glassigare än så blir det inte.

Vi erbjuder ett flertal olika paketlösningar som hjälper dig att sätta pricken över i:et på ditt evenemang - oavsett om det handlar om ett litet barnkalas eller ett stort företagsevent.

1. GLASSDISK MED ELLER UTAN PERSONAL

Hyr en frysbox laddad med åtta valfria smaker som serveras i våffla eller bägare. Vi bistår med allt du behöver, från glasskopa och smakskyltar till våfflor och skedar. Även personal om så önskas. Perfekt för företagseventet, födelsedagsfesten eller barnkalaset.

Ingår: Gute glass (8 smaker kulglass) i snygg glassbox, ev. personal och all övrig utrustning.
Plats: Gotland och Stockholm med omnejd
Servering: Ca.100 glassar i timmen (beräknat på 2 kulor/person)

2. FRYSBOX FULLADDAD MED FYLLDA GLASSBÄGARE

Vill du att dina gäster skall kunna servera sig själva? Hyr en glassbox med våra populära portionsbägare ( nns i nio olika smaker).

Ingår: Rund frysbox med Gute Glass samt leverans.
Plats: Gotland och Stockholm med omnejd

3. GUTE GLASS-CYKELN OCH GUTE GLASS-TRUCKEN

Vill du att Gute Glass-trucken eller Gute Glass-cykeln ska dyka upp på ditt event, barnkalas eller fest? Vi närvarar gärna vid såväl privata evenemang som festivaler, idrottsengagemang, marknader och mässor.

5. GUTE GLASS-FABRIKEN

Varmt välkommen att ta en titt bakom kulisserna och få en inblick i hur verkligt småskalig, hantverksmässig och ekologisk tillverkning går till i praktiken. Vårt grundupplägg är att vi gör en rundvandring och presenterar tillverkningsprocessen - från råvara och glassmet till färdig produkt (och ibland provsmakning direkt från glassmaskinen). Vi berättar även om platsen Stafva och de andra företagen här samt visar upp gårdsbutiken. Vi bjuder på kaffe eller te och minst tre olika sorters Gute Glass. Vi är även öppna för skräddarsydda lösningar, som att skapa sin egen smak eller vara delaktig på annat sätt.

Plats: Stafva Gård Barlingbo
Tid: Ca. 1 timme
Maxantal: 20 personer

6. GUTE GLASS-DEMO I BUTIK

Vill du göra din kunder riktigt glada? Hör av dig till oss så kommer vi till din butik och bjuder dem på äkta glass från Gotland.

Bokningskontakt: Klara Schultz | klara@guteglass.se | 0498-28 41 00

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå