Gotlandsglass

Egen försäljning

Glassbar Visby, Wallersplats:

I slutet på Adelsgatan vid Wallersplats hittar ni vår alldeles egna glassbar i fantastisk miljö med fin utsikt över staden, här hittar du ett stort utbud av kulglass med tillbehör och spännande glassmenyer, våfflor m.m. Kommer du i tid så kan du få bord på vår balkong med fantastisk utsikt över Visby Innerstad, väldigt populärt vid solnedgång. Öppettider

Maj Fredag- Söndag 11-17 (med reservation för ändringar*)

1 juni- 21 Juni 11-17 (med reservation för ändringar*)

22 juni- 16 augusti 9-23 (med reservation för ändringar*)

17-31 augusti kl. 11-19 (med reservation för ändringar*)

*Följ oss på facebook för mer information om öppningstider


Gårdsbutik:

I Stafva gårdsbutik hittar du närproducerade och ekologiska produkter från ett flertal lokala producenter. Däribland de företag som har sin verksamhet på Stafva gård.

Du kan handla med kontanter, kort och swish i gårdsbutiken. Passa även på att slå dig ner en stund. Kanske har du turen att titta förbi vår gårdsbutik när något av företagen har sin produktion igång. För du vet väl att du från gårdsbutiken kan se delar av produktionshallen.

Honung och saffransglass, salmbärssylt, äppelmust och ost är några av de produkter som säljs i gårdsbutiken. För att se aktuella produkter och händelser, följ Stafva gårdsbutiks Facebook-sida.

Välkommen till Stafva gårdsbutik!

Öppet: Alla dagar 8-21 (självbetjäning)


Glasstruck:

Nu har vi en charmig glasstruck som kan dyka upp på en plats nära dig. Vi kommer finnas på marknader, mässor, konserter, idrottsevenemang m.m. Genom att följa oss på Facebook eller Instagram kan du ha koll vart glasstrucken befinner sig för tillfället.

Vill du ha besök av oss på ditt evenemang? Kontakta Klara 0498-284100


Hemsida & Design av Intendit Webbyrå